Dealextreme.com-ostokokemuksia

44

Tilasin kesäkuun 1. päivä paljon tuotteita Dealextreme.com-verkkokaupasta. Sain ne postista eilen 16. päivä, eli toimitus kesti runsaat kaksi viikkoa. Ei siis paljon, olihan toimitus ilmainen!  Tuotteet tyydyttivät omia tarpeitani suuresti ja olen ollut niihin pääosin tyytyväinen.

Osa tuotepakkauksista oli hieman vääntyneitä. Laitteet toimivat kuitenkin täysin moitteetta eikä mitään suurempia valituksia täältä tule. Vempaimista tuleekin yksittäisiä arvosteluja / testejä lähiaikoina, kunhan tästä kerkeän. Voin kuitenkin tähän väliin todeta, että Dealextreme.com on laadukas ja turvallinen verkkokauppa, josta Ollikin kirjoitteli aiemmin.

Tässä tarkka lista, mitä tilasin! :)

Eli tuotteita arvostellaan tarkemmin kesän aikana. Muistakaa myös kommentointikilpailu!

Share.

44 kommenttia

  • Näin on näreet. Yhteishinta kuitenkin oli tuossa 20 euron lieppeillä… Tuollainen Handsfree-laite maksaa suomessa 60 euroa. :) Nokialainen 120 euroa kevyesti. Tosin Nokian vastaava on ehkä aavistuksen laadukkaampi…

 1. on tullut tuolta tilailtua tavaraa, eikä suurempia ongelmia ole ollut. Yhdet kuulokkeet, joista maksoin huimat 3euroa (ei postikuluja) tosin hajosivat, mutta tuolla hinnalla ei osaa edes harmittaa. Nytkin matkalla on viidellä eurolla ruoanlaittoon tarkoitettu digitaalinen lämpömittari.

 2. No hyvä että on DX nopeuttanut toimintaansa! Siellä DX:n foorumin puolella olikin puhetta että niillä olisi uusien työntekijöiden koulutus menossa, ilmeisesti tulokset alkaa nyt näkymään. Voisi siis ehkä itsekin taas harkita tilausta sieltä, jos ei tällä kertaa joutuisi vaikka odottelemaan ihan sitä 2,5kk niin kuin viimeksi..

  Heh, haksahdin muuten itsekin juuri noihin usb-bluetooth dongleen sekä laser-pointeriin! Mitään käyttöä ei ole vielä kummallekaan tullut, mutta kun oli niiiin halpaa… ;)

  Vinkki: halpaa huvia tarjoaa myös DX:ssä myytävät Rare-Earth magneetit, ne ovat tosi voimakkaita ja yllättävän koukuttavia niillä leikkimiseen. Ja niille on myös helppoa keksiä hyötykäyttöä..

  • Niinpä. Tilaan pian lisää tuotteita ja lisää laserosoittimia. Osoittimien laatu on tosin ei-parhaasta päästä mutta kyllä ne hommansa ajaa! :) Kiinnostaisi tuollainen 200mW-osoitin. :)

 3. stonecold kommentoi

  Kiva ylläri pylläri

  You are not authorized to view this page

  The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list.

  Mistähän moisen statuksen olen saanut :(

 4. stonecold kommentoi

  Sain toimimaan toisella selaimella :D Tilasin nyt kokeeksi Elektronisen savukkeen kahdella filtterintäyttö pakkauksella :D 16.22$ = 11.70€ eli ei paha :) PayPali on ollut käytössä jo pitkään :P Kauan tilauksissa on yleensä kestänyt? :)

  • Aivan, hienoa. Muista että ne savukkeet on kuin oikeita savukkeita, hieman vähemmän haittavaikutuksia mutta myrkkyä silti.

   Toimitus kesti minulla tosiaan sen 2 viikkoa.

  • Tulee, vaikkakin tuotteet pakataan hyvin edullisesti. Esim. Tupakanmuotoinen sytyttimeni oli ilman pakkauksia muun tavaran seassa. Mini USB-Bluetooth oli vain pussissa. Handsfree-laitteeni oli virallisessa pakkauksessa mutta paketti täysin vääntynyt.

 5. stonecold kommentoi

  Jep, Jep. Paypalin kauttahan se menee vissiin sit suoraan luottokortilta? Myrkkyä? :D Mikähän idea niillä sitten on? :D Health Cigarettes :D No saapahan ainakin näprätä :D

 6. stonecold kommentoi

  No mukavahan tuolla on nyt kokeilla vaikkapa mennä baariin ja katsoa antavatko polttaa sisällä vai heitetäänkö ulos :D

 7. toimtius kesti mulla n. 10 pvää mutta tilasin aika vähä. Elekt savukkeet on laittomia muistaaks. Suomessa ja wikipediassa tais lukee ettät sisältäv. Nikotiiniä

 8. Paluuviite: DealExtreme: Super Mini Bluetooth 2.0 -Bluetooth-USB-vastaanotin arvostelussa - Tekniikkablogi

 9. Paluuviite: AK-39 on käteen asennettava yberkyber näppäimistö - Tekniikkablogi

 10. Satunnainen Vierailija kommentoi

  Ihan vaan tiedoksi että lentorahtina ei saa toimittaa herkästi syttyvää tavaraa joten sytkärit toimitetaan tästä syystä tyhjinä!

 11. joo elikkä jos ostat yli 45e laserin tai jonkuu ”aseen” ni tulli kattoo sen ja se jää tulliin ite ostin tollasen 50mw laaserin ja läpi tuli :))

 12. 200mw laserkyniä ei saa EU-maihin lähettää (nimim. kokemusta on). Joten kannattaa harkita kahdesti tilaako. Mikäli tulli huomaa niin takavarikoivat ja tuhoavat tai lähetys takaisin ja postimaksut joutuu itse maksamaan (tuhoamisesta ei tule mitään kuluja). E-savukkeiden kanssa kannattaa myös olla tarkkana. Nikotiinituotteita ei saa EU-maihin lähettää. Eli jos niitä akkukäyttöisiä ”savukkeita” tilailee niin kannattaa muistaa mainita tilauksessa että haluaa nikotiinittomia jotta tavarat ei jää tulliin.

 13. Olen odottanut omaa tuotettani 8 kk!!
  Se loppui ”väliaiakaisesti” varastosta, rahat heille kuitenkin kelpasi. Olen yrittänyt saada muuta tuotetta tilalle muttavastaus on aina ”Sekin on loppunut”.
  Joten miettikää pari kertaa ennen kuin käytätte tätä puljua. Hyvällä tuurilla saatte mitä halauatte, mutta voi olla myös että menetätte vain rahanne.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.