Dealextreme.com – luotettava gadgettiostajan paratiisi

37

Dealextreme

Oletko koskaan kuullut Dealextreme.com -sivustosta? Jos et, niin sivustolla on loputtomasti erilaisia tarpeellisia ja tarpeettomia gadgetteja. Eli pientä tilpehööriä melkein tarkoitukseen kuin tarkoitukseen.

Itse tilasin kyseisestä nettikaupasta pari viikkoa sitten. Tilauksen saapuminen kesti tilaushetkestä tasan 10 vuorokautta. Onko tämä aika sinun mielestäsi pitkä? Omasta mielestäni se on juuri sopiva aika varsinkin, kun paketti lähetetään Hongkongista asti. Postituskulujakaan ei ole yhtään, paitsi jos valitset nopeamman toimitustavan. Pakettisi lähetetään lentopostilla ja saat sen suoraan lähimpään postiisi.

Tässä nettikaupassa ei tavallisilla suomalaisilla pankkikorteilla voi maksaa. Luultavasti joudut rekisteröimään PayPal-tilin ennen kuin saat paketin tulemaan, mutta se ei kovin monimutkaista ollut.

Jarruvalot polkupyörään

Itse tilasin nettikaupasta polkupyörän suuntavilkut, joita ei varmaan kovin monessa kaupassa näe. Näiden suuntavilkkujen hinta oli vain 8,65 dollaria (noin 6,52 euroa). Ainakaan suomalaisessa. Vilkkuihin sisältyy tavallisien suuntavilkkujen lisäksi muutama muu hyödyllinen ominaisuus. Voit esimerkiksi valita kahdeksasta eri äänivaihtoehdosta haluamasi äänen merkinantoäänelle, toisin sanoen töötille. Äänen vaihtaminen vaikuttaa sekä vilkkuihin että merkinantoääneen. Ohjausyksikön kaiuttimesta siis kuuluu ääntä, kun vilkut ovat päällä. Vilkut voi sijoittaa oikeastaan myös eteen, mutta taakse ne on luultavasti tarkoitettu. Laitteeseen sisältyy myös jarruvalo, joka syttyy palamaan kun käsijarrua painetaan. Jarrun painamisen tunnistimen asentaminen ei kovin helppo homma ole, mutta kyllä siitäkin kärsivällisyydellä selviää. Ikävä kyllä vilkuissa ei tullut mukana edes kiinan- tai englanninkielisiä käyttöohjeita, mutta vilkkujen asentaminen oli kohtuullisen helppoa.

Jarruvalot takaa päin

Dealextremeä edullisempaa verkkokauppaa saa hakea, eikä 10 vuorokauden toimitusajasta ole haittaa edullisien hintojen johdosta. Annan tälle loistavalle verkkokaupalle arvosanan 9½!

Plussaa:

 • Edulliset hinnat!
 • Tuotteet selkeästi esillä
 • Englanninkielinen sivusto

Miinusta:

 • Sivustolla ei ole eurohintoja esillä
 • Hieman pitkä toimitusaika (edullisten hintojen johdosta jaksaa kuitenkin odottaa hyvin ;)
 • Ainakaan vilkuissa ei tullut käyttöohjeita mukana

Tähän loistavaan verkkokauppaan, Dealextremeen, pääset osoitteesta Dealextreme.com.
Löydät polkupyörän suuntavilkut täältä (sivulta löytyy myös kuvia ja video).

Huomautus:
Jos tilaat tästä nettikaupasta, saat sähköpostiisi tilauksen vahvistuksen. Tarkkaillaksesi tilaustasi Posti.fi -sivustolla, käytä koodia, jonka löydät Dealextreme.com -sivustolta. Älä käytä sähköpostilla tulevaa ”Receipt”- tai ”Order” -koodia, sillä ne eivät toimi Postin sivustolla. Kirjaudu siis Dealextreme.com -sivustolle sisään omalla sähköpostiosoitteellasi ja ”Receipt”- tai ”Order” -koodilla, ja kopioi Tracking Number -kohdassa oleva koodi, ja liitä se sitten Postin tilausten seurantaan. Postin sivuilta näet lähetyksen edistymisen jo siitä ajasta lähtien, kun lähetys on postitettu Hongkongissa.

Share.

37 kommenttia

 1. Kerran olen kyseisestä puljusta tilannut tavaraa, joista ensimmäiset kaksi tuotetta (kaikkein halvimmat) tuli noin 3 viikon odottelun jälkeen, kolmas tuote hieman reilun kuukauden kuluttua ja osoittautui rikkinäiseksi, joten lähetin takaisin kingkongiin ja sain uuden parissa viikossa. Viimeisen tuotteen saamista sain odottaa 2,5 kuukautta, vaikka DX:n sivun mukaan tuotetta oli koko ajan varastossa.. No, kaikki tuli kuitenkin loppujen lopuksi perille asti.

  Joten, halvat hinnat, halpa laatu, ja pitkä toimitusaika.. Enpä siis erityisesti suosittelisi, vaikka saatankin vielä joskus itse jotain sieltä tilata..

 2. Jaa-a, saattaa heillä joskus olla pitempiäkin toimitusaikoja. Itselläni tilaus tuli noin 10 päivässä ja se ei ole pitkä aika.

 3. Juu, 10 päivää ei ole tosiaan paha aika. Tosin useimmiten ebaystakin ostaessa Hong Kongista tulevat tavarat tulee perille noin viikossa..

  Omalla kohdallani tavaran toimitusta hidasti aluksi kiinalainen uusi vuosi, joten ne ensimmäiset tuotteet olisi ilman sitä tulleetkin hieman nopeammin. Se ei kuitenkaan selitä sen viimeisen tuotteen käsittämättömän hidasta toimitusaikaa.

  Kehotan kaikkia tilausta harkitsevia vilkaisemaan ensin DX:n sivuilla olevaa keskustelufoorumia ja arvioimaan valitusten määrän perusteella tavaroiden toimitusaikoja ja tilauksen tekemisen mielekkyyttä. Moni DX:n vanhoistakin asiakkaista on saanut tarpeekseen nykyisistä toimitusajoista.

 4. Tosiaan, DX:n foorumi ja arvostelut ovat suodattamattomia ==> DX tiimi ei suodata negatiivisia arvosteluja pois :)

  Tämä tekee tuotteiden ostamisesta vähän harkitumpaa kun tietää mitä muutkin sanovat tästä.

  • Olli, DealExtremen arvostelut eivät todellakaan ole suodattamattomia. Ne eivät ilmesty suoraan esille vaan DX tiimi hyväksyy ne ensin. Nykyään niitä ei enää edes julkaista kovinkaan paljon (heillä ei ehkä ole aikaa hyväksyä kaikkia arvosteluja). Totta kai jos DX tiimi sattuu arvostelusi näkemään ja haukut siinä DX:n paskaksi tyyliin ”THIS IS A FU**ING SHIT STORE IT TOOK 2 MONTHS FOR THIS PRODUCT TO ARRIVE AND IT WAS BROKEN!! FULL SHIT WHOLE STORE!!”, niin ei arvostelua julkaista. Mutta useimmat arvostelut jotka DX tiimi sattuu näkemään julkaistaan.

   • Juu, mutta dx tuotteissa näkyy myös negatiivisia arvosteluita elikkä tarkoitin suodattamisella sitä että dx hyväksyy myös sellaiset arvostelut jotka eivät kehu erityisemmin tuotetta.

 5. Kannattaa tilata! Tuotteeni tulivat tänään, toimitus kesti 16 päivää.

  Bluedio-headsettini (Bluetooth) toimii mutten kai osaa käyttää sitä. Osaako kukaan kertoa miten saan yhteyden puhelimeeni?

 6. Paluuviite: Dealextreme.com-ostokokemuksia - Tekniikkablogi

 7. ostin sieltä 200mW laserin. Makso reilut 30$ eli noin 20€. Mutta siinä ei tullut pattereita tai pakkausta. Pakkauksen sai 3$ lisämaksulla. Kaikki toimi hyvin.

 8. Tilasin juu itsekin ja maksu oli heille saapunut 22.4.2010 mutta pakettia ei ole vieläkään tullut 30.4. Tosin eihän tuossa kymmenen päivää ole vielä mennytkään.

  Eniten harmittaa se etten näe tilauksen seuraamista mitenkään, en EMS sivuilta, en HongKong postin sivuilta enkä Itellan kansainvälisiltä sivuilta.

 9. Kirjaudu sisään sivuille omilla tiedoillasi, sitten näpäytät tilausnumeroa. Invoice sivulta näet mitkä tuotteet on lähetetty DX:ltä ja mitkä eivät

  Kun paketti on ”left Hongkong on xx-xx-xxxx” , niin paketti näkyy itellan seurannassa ~3 arkipäivän kuluttua

  Tällä hetkellä hidastaa TUHKA, edelleenkin siis.

 10. Juu tilasin saksasta tavaraa myös lentona ja meni noin viikko kun SEPA maksu oli heillä näkynyt. Tarttee odotella vielä

 11. Tai itseasiassa en ole varma tuliko saksasta lentorahtina, toimitus oli ainakin DHL, ja DHL:n sivuilla sain seurailtua missä paketti meni

 12. Joo-o. 22 tai 24.

  Ilmeisesti tuhka hidastaa, joten odottele ja tarkistele aina välillä seurantaa

  btw, mitenkähän sulla käy tuon 200mw laaserin kanssa?

 13. Enppäs osaa sanoa, saksasta ainakin tuli läpi tiettyjä juttuja eikä tulli edes avannut pakettia, postin setä sanoi, vai oliko DHL:n, sanos että jos he avaavat paketin niin he laittavat keltaiset teipit päälle jossa lukee tulli.

  Ilmoittelen jos tulee ja kun tulee

 14. Äsken hain paketin, eikä tulli ollut avannut, ainakaan keltaisia teippejä ei ollut, joten tuo 200mw laseri tuli perille.

  Näppärä myös tuo GSM Blocker, toimii hyvin ja tarpeeksi pitkälle, oli myös paljon, paljon pienempi kuin luulin, nykyisten kännyköiden kokoinen tuo on.

 15. Ihan omaan käyttöön kun tuo vaimo tekee reilun 200e puhelinlaskuja, vaikka 1500min on puh aika :) joten kätevä lelu siihen jotta laskut pienenisi

 16. normaaleissa GSM puhelimissa tuo malli kantaa kutakuinkun 10m, voi olla enemmän, 3G mallit kantaa ainoastaan 2-4m, ainakin tuon vaimon puhelin 6700 Classic.

  Saahan tuota vehjettä viritettyä, ainakin noita antenneja saa pidennettyä joten luulisin kantaman pidentyvän ja vahventuman

 17. mk1274 kommentoi

  Morjens!

  Päätin kans tutustua kyseiseen puljuun.
  Ja tavaraahan on vaikka millä mitalla.
  No, tuli sitten tilattua semmoset aurinkolasit kameralla.
  Paketti kolahti postiin kyllä ennätysajassa.
  Ihan hauskat noi lasit,mutta kun ei tullut cd:tä mukana ohjelmointiin.
  Sen verran tarvis kameran asetuksia muuttaa,että sais päivämäärän ja kellonajan muutettua,nyt talletttuu v.2007..
  Netistä kyllä sais imuroitua ajurin,kun kirjoittaa koodin STKO2N driver.Mutta siihen ne taidot sitten loppuvatkin ja kaikki englanniksi.
  Oisko tohon mitään helpompaa konstia olemassa?,tietysti jos olis se levy…
  Paketissakaan ei valmistajasta mitään tietoo,että sais vaikka heidän sivuiltaan ohjelmaa.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.