Unelmatarha maailman hauskin lastenohjelma?

29

UnelmatarhaUnelmatarha… Kaikki alkoi aamusta, jolloin olin hereillä aikaisin. Aukaisin television, sieltä ei tullut mitään. Käänsin kuitenkin Sub Juniorille ihan taustameluksi. Vilkaisin TV-ruutuun ja näin sieltä hauskan erittäin pienille suunnatun ohjelman.

Iggl-Piggl

Ohjelma muistutti hyvin pitkälle Teletappeja, mutta hahmot olivat… sanotaanko, että Teletappejakin tyhmempiä. Rehellisesti sanottuna niin tyhmiä, että nauroin ihan vääränä! Eli siis paras ohjelma kautta aikain, ellei Pakoa lasketa.

Maka Paka

Mistä Unelmatarha kertoo? Unelmatahrassa esimerkiksi erittäin viisaan näköinen Maka Paka tallustelee kummallisen kärrynsä kanssa pitkin metsää, rakentelee esimerkiksi kivistä ”erittäin hienoja” rakennelmia, sekä vaanii ahtaassa luolassaan.

Alla koostevideo Unelmatarhasta

Joskus sininen, erittäin viisas Iggl-Piggl tulee kutsumaan Maka Pakaa mukaan leikkeihin. Leikkeinä kelpaa niin metsässä käveleminen, joskus jopa hippa tai piilosleikit.

Joskus jopa täysin kummallinen.. öh.. lentoalus, joka kulkee niinkin nopeaa kuin höyhen lentää maahan. Se on erittäin hauska. Joskus linnut ja muut otukset laulavat kuorossa tyylikkäästi, mikä saa minut aina nauramaan.

eldergodit

Unelmatarha on niin laadukas ohjelma, että se tulee Sub Juniorilta. Suosittelen, sillä repeäminen on taattu!

Sarjassa telmii kaikenlaisia hahmoja, joita oikeasti saa katsoa vähintään ”nyt mä repeän -hymy” naamassa. Katso kaikki tässä artikkelissa näkyvät videot, ja jos Juniori pyörii, tsekkaa ohjelmaa ainakin keskiviikkoisin kello 13.

Onnellisia katseluhetkiä, toivottavasti Unelmatarha jaksaa viihdyttää! Lapset eivät välttämättä tajua tämän ohjelman humoristista puolta, mutta ymmärtävät toki ohjelman ajantappavuuden.

Share.

29 kommenttia

  1. Hahaha! Kiitos päivän nauruista… :D. Ja voi hellanlettas noihan on tosi söpöjä hahmoja ;D. Linkitän muuten blogiisi nykyään :>. Jutut paranee vaan kokoajan! Jatka samaan malliin.

    • Kiitos Jupstejuho! Positiivinen palaute piristää aina ja kannustaa jatkamaan. Hahmot ovat minustakin hiukan söpöjä, sekä erittäin ”viisaita”. Linkittäminen on eduksi ja minulla on oma linkki lisäämättä blogiini. Kiitos todella tästä piristävästä kommentista! :)

  2. sinu_10 kommentoi

    On ollut juniorikortti meillä mut laitettiin pois käytöstä kun oli niin kallista. Oli siellä kyl hyvii ohjelmia kuten tuo.

  3. Paluuviite: Hyvää uutta vuotta! - Vempaimia.Net

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.