WOT kertoo onko sivusto turvallinen vai ei

11

WOT on saatavana lisäosana Firefoxiin. Lisäosa kertoo löhes kaikkien hakukoneiden näyttämien linkkien turvallisuuden. WOT kertoo myös selaimen osoiterivin vieressä olevasta rinkulasta sivuston turvallisuuden, jolla juuri vierailet. WOT antaa käyttäjälle mahdollisuuden myös itse arvioida sivusto, jolloin kaikki saavat tiedon siitä, miten luotettava kyseinen sivusto on.

WOT on saatavilla suomenkielisenä ainakin Firefoxille. Suosittelemme tutustumaan, sillä WOT on luotettava ja erittäin helppokäyttöinen lisäosa Firefoxiin. Sen voit asentaa osoitteesta http://www.mywot.com/fi.

WOT yksinkertaisesti kertoo sinulle, kannattaako sivustolla vierailla, vai pitäisikä se jättää rauhaan. Vihreäympyrä tarkoittaa että sivusto on luotettava, keltainen taas sit� ett� täytyy olla varovainen. Punaisen ympyrän nähdessäsi pakene – ja kauas!

Käyttö on niin yksinkertaista, ettei siihen ole järkeä perehtyä tässä.

Edit:

Jos siirryt vahingolliselle, eli punaiselle sivulle, tulee vastaan ilmoitus, jota ei voi olla huomaamatta.

Varoitus vaaralliselle sivulle ment�ess�

Share.

11 kommenttia

  1. Paluuviite: Tietokoneen nopeuttamien - ohjeet kokeneille ja vasta-alkajille - Vempain

  2. Antaa ärsyttäviä varoituksia myös sivuista jotka tuskin voivat olla haitallisia ja laittaa väkisin napin navigointipalkkiin -siksi poistin.

  3. Paluuviite: Uusi Messenger-virus on liikenteessä, varokaa! - Vempaimia.Net

  4. atso linna kommentoi

    Talouden kaikissa tietokoneissa on tollanen ja tyytyväisiä on oltu! Olisko mahdollisuuksii saada puhelimeen samanlainen?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.