Vakoilukynä

10

vakoilukynä

 

Tilaa laadukas vakoilukamera tästä!

Jos sinulle on tarvetta kuvata ihmisiä heidän tietämättään, tästä kynästä voi olla hyötyä. Kynä on ihan kuin normaali. Sillä pystyy kirjoittaa ja se näyttää aidolta. Siinä piilee kuitenkin ominaisuuksia, joita ei edes ulkoa päin näe. Tämä kynä nimittäin kuvaa videot VGA-tarkkuudella, äänittää ympäristön äänet, sisältää 4 gigatavun Flash-muistin, sekä paljon muita ominaisuuksia.

vakoilukynä linssi

Kameran mukana tulee ohjelmistot videoiden siirtämmiseen, sekä akun lataustarvikkeet, sekä kaapelit. Kuvassa näet pienen linssin. Se on kameran pienen pieni linssi, joka on taktisesti upotettu piiloon.

vakoilukynä katkaistuna

Kameran saa päälle painamalla kynän päässä olevaa nappia. Kun painaa uudelleen, kamera pysähtyy ja lopettaa tallentamisen. Tämä vakoilukynä maksaa 37$ eli n. 26€.  Myös halvempi 25$ versio on saatavilla, sekä myös 20$versio. Niistä puuttuu kuitenkin ominaisuuksia aika paljon.

Haluatko vakoilukameran?

Osta vakoilulippis Superkaupasta!

Share.

10 kommenttia

  1. Paluuviite: Tyylikkäät vakoiluaurinkolasit 1,3 megapikselin kameralla - Tekniikkablogi

  2. Paluuviite: Minox DSC on tasokas vakoilukamera - Vempaimia.Net

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.