Taivuteltavan web-kameran voi laittaa minne tahansa

4


Onko sinulla koskaan ongelmia löytään nettikamerallesi sopivaa paikkaa työpöydältä? Useimmiten web – kameralle ei löydy hyvää paikkaa – ainakaan jos se on perinteinen malli. Tässä voisi olla ratkaisu asettelu pulmiin.

No okei… onhan tämä jo vanha idea, kyllä taittuvalla varrella varustettuja kameroita jo löytyy, mutta tässä(kin) on jotain kiehtovaa. Ehkä kaunis muotoilu ja värit, joita löytyy (ainakin) sininen, pinkki, musta, valkoinen, vihreä ja punainen. Aika varmasti uskallan sanoa, että löytyy sopiva väri, joka sointuu myös huonekalujesi kanssa.

Itse webbikamera vaikuttais olevan aivan perustyyppiä. Mallin nimi on HUE HD webcam, viittaakos sana HD sitten teräväpiirtoon? Luulisin, ja kamera ottaa 30 kuvaa sekunissa, hinnasta en ole niin varma, pyörii 80-150 € tuntumissa…

Share.

4 kommenttia

  1. Kätevä, miksihän hinta on niin korkea. Tällaista voisi kokeilla:

    1. Ota irti vanhasta pöytälampustasi se lamppuosa.
    2. Laita webbikamera sen tilalle ja vedä johdot.
    3. Säästät rahaa!

    ( jos tuo edes toimii mitä postasin )

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.