Testi: Philips Bodygroom TT2021 -ihokarvanpoistolaite

0

Testissä ihokarvanpoistolaite Philips Bodygrom TT2021. Karvanpoistolaite on todella edullinen, ostopaikasta riippuen noin 40 euroa. Ihokarvanpoistolaite on hyvä, jos haluaa siistiä tai ajaa kokonaan pois tietyn kehon osan karvoitusta. Laite on suunniteltu erityisesti miehille, mutta valmistajan mukaan laite sopii hyvin myös naisille. Bodygroom TT2021 on käytössä hieman äänekäs, mutta lopputulos on todella siisti ja tasainen.

Suurin ongelma tuossa on Philips Bodygroom TT2021 -ihokarvanpoistolaitteenpitämä ääni. Tämä ei kuitenkaan ole minusta este laitteen ostamiselle, sillä itse laite poistaa karvat siististi ja nopeasti. Bodygroomin akku kestää tunnin ajot. Lataaminen kestää noin kahdeksan tuntia. Philips on osoittanut, että edullinen ihokarvanpoistolaite toimii todella hyvin ja palvelee käyttäjää pitkään. Bodygroom TT2021 -karvanpoistolaitteen mukaan tuleva lataus/säilytysteline on kätevä.

Bodygroom TT2021 -ihokasrvanpoistolaitteella voi jaa kaikenlaiset karvat pois. Ihon jokaiselta alueelta intiimialueet mukaan lukien. Jos olet hakemassa edullista ja toimivaa laitetta, olet sellaisen jo löytänyt, suosittelen. Bodygroom sopii todella hyvin käteen ja yhdellä latauksella ajaa helposti haluamasi alueet keholla. Laite on kestävä ja sietää myös vettä. Käytä Bodygroomia vaikka suihkussa suihkuveden alla!

Lopuksi täytyy sanoa, että laite on erittäin kivuton eikä jätä mitään jälkiä kehoon. Hankalimmilla alueilla voit käyttää mukaan tulevia muovisia ajopäitä, jotka auttavat ajamaan karvoja tietyn pituisiksi tai vahingoittamatta esimerkiksi kehoa vaativissa paikoissa. Laite leikkaa karvat, mutta ei mitenkään nypi niitä. Karvojenkasvu ei nopeudu, se on fiktiota, jos joku niin ajattelee että ajamalla karvoja ne kasvaa takaisin nopeammin.

Yhteenveto:

+ Tarkka ajotulos

+ Edullinen hinta

+ Toimii tunnin ajan akulla

+ Kätevä säilytys- ja latausteline

+ Hyvä ihokarvanpoistolaite

– Vaatii alussa totuttelua

– Äänekäs

– Ajopään ritilä on herkkä rikkoutumaan

Loppuarvio: 8/10.

Kuvagalleria

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.