Embercase suojaa puhelinta ja pitää kädet lämpiminä

0

Embercase

Bussipysäkki, parin asteen pakkanen ja yhden viestin kirjoittaminen, tai ehkä parin? Ennen kuin huomaatkaan, sormesi ovat kylmyydestä kohmeessa etkä pysty kirjoittamaan. Kädet taskuun lämpiämään ja pian uudelleen?

Tai ehkä sittenkin voisit vain säätää puhelimesi kuorten lämpötilaa suuremmaksi kätevän Embercase-suojakuoren avulla ja puristaa luuriasi tiukemmin sormiesi syleilyyn. Embercase ei nimittäin tyydy vain suojaamaan puhelintasi kolhuilta, vaan se sisältää myös lämmitysvastuksen. Suojakuorten lämpötilaa voi säätää kätevästi puhelimella Bluetoothin kautta.

Embercase2

Embercase ei kuluta puhelimen akkua, vaan siinä on oma sisäänrakennettu akku. Puhelimen ylikuumenemisestakaan ei ole vaaraa, sillä suojakuori on eristetty puhelimesta Aerogel-eristeen avulla.

Suojakuorta ei ole vielä saatavilla mistään, mutta hinnaksi on kaavailtu 80 euroa. Embercase sopii iPhone-puhelimiin eikä tietoa tuesta muihin puhelimiin ole ainakaan toistaiseksi.

Embercasen takana on Exumme-niminen yritys, joka on hakenut joukkorahoitusta idealle Kickstarter-palvelun kautta. Yritys ei kuitenkaan päässyt 50 000 dollarin rahoitustavoitteeseen. Exumme kuitenkin kertoo aloittavansa piakkoin uuden kampanjan Indiegogo-sivustolla.

Lähde [OhGizmo]

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.