Sony Xperia i1 Honami on ilmestynyt GFXBench-suorituskykyohjelman listauksiin ja siitä on vuodettu kuvia

0

sony honami

Japanilainen elektroniikkavalmistaja Sony on lähtenyt kovalla innolla mukaan mobiililaitemarkkinoille. Sony on julkaissut ensimmäisen Xperia-mallia olevan puhelimen vuonna 2008. Viime syksynä Sony julkisti Berliinissä IFA 2012 -messuilla ensimmäisen tablettinsa, Xperia Tablet S:n, samalla kun kolme uutta Xperia-puhelinta: Xperia V, Xperia J ja Xperia T julkistettiin. Kaikissa niissä on Android-käyttöjärjestelmä.

Siinä oli katsaus menneisyyteen. Tämän vuoden IFA 2013 -messuilla Sonyn odotetaan julkaisevan uusi Xperia i1 Honami -älypuhelin. Puhelimesta odotellaan Sonyn Xperia-malliston uutta lippulaivamallia, mutta vielä ei ole varmassa tiedossa mitä puhelin tulee sisältämään.

Huhujen mukaan puhelin on suunniteltu erityisesti valokuvaamista ajatellen. Puhelimeen olisi tarjolla 16-20 megapikselin kuvakenno, kooltaan 1/1,6 tuumaa, eli selvästi suurempi kuin puhelimissa yleensä käytetyt kuvakennot. Suuri kuvakenno parantaa kuvan tarkkuutta ja vähentää kohinaa. Lisäksi kamerassa kerrotaan olevan Sonyn BIONZ-kuvaprosessori ja erikoisuutena xenon-salama.

Lisäksi Honamissa huhuillaan olevan neliytiminen Snapdragon 800 -prosessoripiiri 2,3 GHz kellotaajuuksilla, Adreno 330 -näytönohjain ja kahden gigatavun RAM-muisti. Ominaisuuksiin on listattu myös viiden tuuman Triluminos-näyttö 1080p-tarkkuudella, 32 gigatavun sisäinen tallennustila, 3000 mAh akku sekä LTE-tuki.

Odotettavissa on raakaa suorituskykyä, mikäli GFXBench-suorituskykyohjelmaan ilmestyneeseen tulokseen on uskominen. GFXBench on ohjelma, jolla voidaan mitata ja vertailla laitteiden,  kuten matkapuhelinten, suorituskykyä. Kuvan perustella Sony Honami on noussut huippulaitteiden kärkeen.

honami mittaustulos

 

Sony Honamista on myös vuodettu melko tarkka kuva. Lisää vuodettuja kuvia: Gadget Helpline -blogi

Hionami-3

Odotellaan syksyä ja ennen kaikkea IFA-messuja, niin kuullaan aiheesta lisää!

Lähteet:

Gadgethelpline
Ubergizmo
Unwiredview

 

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.