Philipsin Wake Up Experiment -kokeilussa koehenkilö herää joka päivä eri tavalla

127

Elektroniikkajätti Philips on hiljattain lanseerannut uuden Wake-up Light -herätysvalon, jonka valmistaja luulee antavan maailman mukavimman herätystavan. Ollakseen tästä kuitenkin varma, Philipsillä on meneillään kokeilu, jossa 30 aamuna ”ihmiskoekaniini” herätetään erilaisin, hyvinkin eriskummallisin tavoin.

Koekaniinin herätyksiä voi seurata osoitteessa wakeupexperiment.com/fi. Sivulta löytyvät kaikki tähän astiset herätykset, joka joka päivä joulukuun 13. saakka sivuilta tulee löytymään yksi herätys lisää.

Philips haki ”unikekoja” koehenkilöksi julkisella työilmoituksella, joka on nähtävissä tässä osoitteessa.

Kilpailu – voita Philips Wake-up Light itsellesi!

Ehdota herätystapaa, jonka sinä toteuttaisit koehenkilölle. Mielenkiintoisimman herätystavan keksinyt voittaa itselleen kuvan mukaisen, upo-uuden Philips Wake-Up Light -herätysvalon. Lähetä oma herätystapasi kommentoimalla tätä postausta. Voittaja valitaan 14. joulukuuta, päivä Philipsin kokeilun päättymisen jälkeen.

HUOM! Klikkaa, tykkää ja osallistu myös toiseen kilpailuun jossa huikea palkinto! 

Share.

127 kommenttia

 1. Kaunis joulumusiikki alkoisi soida ja valot syttyisi päälle ja saisi vielä kullalta suukon niin kyllä sitä hyvillä mielen herää.

 2. Paras herätys on kun pieni pentukoiramme tulee aamulla nuolemaan naaman.
  Pennun mielestä on jo aika herätä.
  Ei voi olla heräämättä, siitä tulee hyvä mieli.

 3. sarituulikki kommentoi

  Kuiskaisin korvaan, että viisi minuuttia vielä ihanaa uniaikaa ja sitten on aamupala tulossa sänkyyn…

 4. Pikkukissamme saattaa herättää meidät jopa 5 aikaan aamulla,kun yövalo palaa läpi yön. olisi siis parempi,jos wake up light olisi niin ei tarvitsisi polttaa yövaloa läpi yön.

 5. Ns. Trooppinen herätys. Hiustenkuivaajalla puhalletaan lämmintä ilmaa, myös lämpötilan nosto sähköpatterilla suositeltavaa. Äänimaailma joko aaltojen kohinaa tai viidakon siritystä. Volyymia kasvatetaan hitaasti. Lopulta apinamaista kopistelua. Banaanikärpäset lisäävät taiteellista vaikutelmaa.

 6. Saksalainen turistijoukko huoneeseen sisään ihastelemaan ja valokuvaamaan Suomen yhtä tunnetuinta nähtävyyttä.

Jätä kommentti