Tykkää Vempaimia.netistä ja voita viilee LAVA-LED-rannekello!

8

Kesä on nyt parhaimmillaan, ja Vempaimia.net on pulloillaan todella viileitä vempaimia! Lisää viileitä vempainuutisia on tulossa päivittäin koko loppukesän ajan, joten kannattaa olla mukana ja seurailla ahkerasti!

Nyt jos koskaan kannattaa tykätä Vempaimia.netistä myös Facebookissa, niin saat tietoosi parhaat kilpailut ja skabat ensimmäisten joukossa! Olisi suotavaa vinkata myös kavereillekin, sillä sunnuntaina  14.8. arvotaan kaikkien tykkääjien kesken  2 kpl kuvanmukaista, todella upeaa, teräksistä LAVA-LED-rannekelloa! Vinkkaamalla kavereitakin tykkäämään Vempaimia.netistä, maksimoit mahdollisuutesi päästä kokeilemaan tätä maailman cooleinta rannekelloa! Siispä nappulat soimaan! Jos tykkäät jo Vempaimia.netistä Facebookissa, niin ei hätää, olet jo mukana kisassa.

Vempaimia.net Facebookissa

Share.

8 kommenttia

  1. Miksi joka paikkaan on pakko liittyä siihen tyhmään facebookiin? Eihän järkevä ihminen siihen liity! Se on vain utelijaille ja huomionkipeille!
    Miksi vaan tyhmät saa osallistua siihen kilpailuun?

  2. Postaaja kommentoi

    Joo, miksei voi järjestää kisaa ihan täällä kommenttien puolella… Älyttömän järjetöntä. No eipä tarvitse koko kesänä täällä vierailla kerta ei saa kilpailuunkaan osallistua. Pitäkää tunkkinne.

  3. sipe65 kommentoi

    Miks aina pitää osallistua Facebookin kautta kilpailuihin.En halua olla tekemisissä sen kans,mutta tottakai haluan ottaa osaa kilpailuun ja voittaa tuon ihanaisen kellon.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.