Parhaat elokuvat 2010 – TOP 6 -lista

0

Kaikki vuoden 2010 parhaat elokuvat löytyvät tältä TOP-6-listalta. Aina välillä tekee mieli vuokrata tai käydä katsomassa jokin elokuva, mutta elokuvan valinta on vaikeaa. Tältä listalta löydät vuoden 2010 parhaat elokuvat – niin kotimaiset kuin totta kai ulkomaisetkin. Parhaat elokuvat 2010 -lista on paras apu maailman parhaan elokuvan löytämiseksi!

Vuoden 2010 paras elokuva

Paras vuonna 2010 julkaistu elokuva on – joko arvaat? Totta kai, paras elokuva vuodelta 2010 on Inception. Tämän elokuvan joudut toistaiseksi käydä katsomassa elokuvateatterissa, sillä DVD- tai BluRay-julkaisuja ei tästä elokuvasta ole vielä tehty. Aikovatkohan ehtiä tämän vuoden joulumarkkinoille! Toivotaan niin!

Kakkosena parhaimmista elokuvista vuodelta 2010 kirii Lee Unkrichin ohjaama Toy Story 3 -niminen komedinen seikkailuanimaaito. Tämä kokoperheen elokuva kuuluu ehdottomasti ensi joulun pukinkonttiin!

Kolmantena vuoden 2010 TOP-listalla häämöttää kotimainen dokumenttielokuva nimeltä Miesten vuoro. Elokuvan ovat ohjanneet Joonas Berghäll ja Mika Hotakainen. Elokuvassa nähdään totta kai laadukasta suomalaista aitoutta.

Nelossijan Parhaat elokuvat 2010 -listalla vie elokuva nimeltä The Social Network. Dacid Fincherin ohjaamassa elokuvassa käsitellään sosiaalisen median viakutusta ihmisiin.  Elokuvan on käsikirjoittanut Aaron Sorkin.

Viidentenä listalla on elokuva nimeltä Cott pilgrim vs. the World. Musiikkiaiheinen toimintakomedia sisältää kaikenlaista deittailusta lähtien.

Kuudes sija on kotimaisen Täällä Pohjantähden alla, joka on Timo Koivusalon käsialaa. Sota-aiheinen draama-elokuva on varmasti katsomisen arvoinen

[Alkuperäinen lista: Leffatykki]

Share.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.