Lähetä kuva oman pöytälaatikkosi sisällöstä ja voita 6 kpl Kozel-juoma-alustoja

6

Missä kunnossa Sinun pöytälaatikkosi on? Onko se sekaisin kuin Eino-Almarin tukka, vai järjestyksessä kuin Alma-Einarin olohuone? Avaa pöytälaatikkosi, ota valokuva ja lähetä linkki valokuvaasi tämän artikkelin kommentteihin. Kuvan linkittämiseen voit käyttää esim. ImageShackia. Jos olet oikein mukava, niin varmasti kerrot pari sanaa pöytälaatikkosi sisällöstä ja muusta tärkeästä! Yllä on kuva minun pöytälaatikkoni sisällöstä, millainen näkymä sinun laatikossasi? Miten se on järjestetty? Ota kuva ja linkitä kuvaasi tämän artikkelin kommenteissa. Kaikkien viimeistään 1. heinäkuuta pöytälaatikkonsa paljastaneiden kesken arvomme kuusi kappaletta Kozel-juoma-alustoja, jotka pitävät pöytäsi puhtaana! Voit tietenkin lähettää kuvasi 1. heinäkuuta jälkeenkin, mutta tällöin et osallistu arvontaan.

Jos voitat arvonnan, pöytälaatikkosi julkaistaan Vempaimia.netin etusivulla. Pian pöytälaatikkosi saattaa olla Suomen tutkituin!

Share.

6 kommenttia

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.