CD-levyteline: CD-levyjä ei voi laittaa pöydälle ilman naarmuja – Kisses CD Holdersin avulla voi!

1

CD-levyjen ongelmana on aina ollut naarmuuntuminen. Usealta CD-levyltä asentaminenkin on melkoista härdelliä, kun niiden levyjen kanssa on oltava tarkkana; levyä ei voi laittaa pöydälle etikettipuoli ylöspäin, sillä muuten lukupinta vaurioituu. Levyä ei voi myöskään laittaaa pöydälle lukupinta ylöskohti, tällöin kun levyä ei voi tunnistaa. Lärätä nyt siinä sitten jokainen pöydällä oleva levy etsiskellen sitä oikeaa. Joku varmasti ajattelee nyt että ”mitäpä jos laittaisi ne levyt koteloonsa”. Tämä ei tule kuuloonkaan! Jokainen asennushärdellin kokenut ymmärtää, ettei se vain toimi niin.

Ratkaisu pulmaan on kuitenkin yksinkertainen. Tyylikkään alumiininen Kisses CD Holder eli suomalaisittain CD-teline on näppärä mutta varmasti hyödyllinen keksintö. Levy vain asetetaan reikänsä kautta CD-telineeseen. Ja kas, levy on irti pöydästä, mutta etiketti näkyy. Levyn saa myös käsiinsä helpommin, sillä se ei ole kiinni pöydässä.

Hinta olkoon este tuotteen hankinnalle; yksi pidike nimittäin kustantaa huikeat 12,50 euroa. Teline käy myös DVD- ja BluRay-levyille.

[Lähde]

Share.

1 kommentti

Jätä kommentti