Talent Suomi 2009: Markku Laamanen yllätti katsojat laulamalla You raise me up -laulun! Katso tuomareiden kommentit!

6
(Kuva: Nelonen Media)

(Kuva: Nelonen Media)

Markku Laamanen yllätti eilisessä Talent-jaksossa laulamalla You raise me up -laulun. Häkeltyneitä olivat niin tuomaristo kuin katsomotkin, ja Markku todellakin sai laulullaan tunteita irti. Talent-tuomarina toimiva Sami Saikkonen kommentoi, että Markku saattaisi olla jopa tämän vuoden Talent-voittaja.

Tuomarikolmikon ilmeet ja eleet ennen Laamasen laulua olivat arvostelevia. Sekä Markku että tuomarikolmikko pohdiskelivatkin yhteen ääneen, miten kalju, vanha ja vieläpä pulska mies voi yllättää näin.

Video linkin jälkeen:

Share.

6 kommenttia

  1. Onhan tämä noin miljaardi kertaa parempi kuin viimekauden voittaja aleksi vähäpassi..
    Mutta voittaako sittenkään?!

Jätä kommentti