Käytännöllinen juomapulloteline polkupyörään

22

Liikenteessä on hyvä olla polkupyörällä. Säästää rahaa ja luontoa. Mutta jos on tullut ostettua muutama 1,5 litran Pepsi-pulloa niin niiden kanssa voi olla melko hankala poljeskella kotiin. Ilman muuta sama sääntö pätee 0,5 litran pulloihin, niitä muutaman ostettuaan saa miettiä hetken, mitenkäs tästä kotia kohden päästään!

BottleClip auttaa tässä pulmassa. Se nimittäin kierretään alkuperäisen korkin tilalle ja napsautetaan polkupyörän runkoon kiinni. Eniromaista, ellen sanoisi. Kun pullot on kiinni pyörässä, täytyy ajaa varoen ettei juomat sitten kuohu. Valmistaja on tarkoittanut tämän vempaimen vesipulloille, mutta kyllä minä käyttäisin tätä limupuollojen kuljettamiseen!

Lähde

Share.

22 kommenttia

  1. Muuten, ongelmana on se, että pullon joutuu avaamaan ja originaalin korkin irrottamaan. Avaamisesta lähtienhän hapot haihtuu, joten jos haluaa kuljuettaa pullon kotiin ”säästöön” kaappiin eikä aio juoda sitä vaikkapa viikkoon, tätä vehjettä ei kannata käyttää.

  2. Paluuviite: Bottle Tops tekee limutölkistä limupullon - Vempaimia.Net

  3. Paluuviite: LED-valoilla koristeltu polkupyörä näkyy varmasti - Vempaimia.Net

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.