Muistipeli-herätyskello pistää ajatukset virkeiksi

6

Kenties sinunkin on vaikea nousta aamuisin, vaikka vaarallinen herätyskello pärisee aamulla? Kenties muistipeli-herätyskello pistää ajatuksesi virkeiksi. Muistanet vielä muistipelikoneet, joissa oli muistettava mitä nappia piti seuraavaksi painaa.

Tämä herätyskello perustuu juuri niihin muistipeleihin. Kun kello soi, alkaa hetken päästä valot vilkkua, valoja on painettava siinä järjestyksessä kuin ne vilkkuvatkin. Kenties pelin jälkeen ei enää väsytäkkään, tai sitten uuvuit rasittavaan näpyttelyyn….

Hinnasta en valitettavasti tiedä mitään, mutta lähteitä voin jakaa seuraavasti:[7 Gadgets ] via[Coolest Gadgets]via [SlipperyBrick] via [Oh Gizmo]
Share.

6 kommenttia

  1. Tuollanen olis mahtava, itellä kun on näitä heräämis ongelmia. :D Muistelen että on myö sellanenki kello et kun kello alkaa soimaan ni se ampuu 4 palapelinpalasta siitä päältä jonnekki, pitää nousta keräämään ne ja laittamaan paikoilleen, sit piipitys lakkaa :D

    • Niin on, juuri sellaisia palapelejäkin on. Joissain herätyskelloissa joku tikku lentää piiloon, ja se pitää etsiä. Toisissa taas piipittävä, rullilla kulkeva esine pitää löytää ja sammuttaa. Näitä on siis monenlaisia. ;)

  2. Paluuviite: Runsaskuituiset aamutohvelit kelpaavat vaikka aamupalaksi - Vempaimia.Net

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.