Minox DSC on tasokas vakoilukamera

5

Minox DSC on melko pieni vakoilukamera. Se sisältää monia parannuksia muihin vakoilukameroihin  verraten. Minox sisältää 3.2 megapikselin kameran, jonka tuottamat kuvat tallennetaan kameran 128 megatavuiseen muistiin. Kamerassa on kuitenkin vielä SD-muistikorttipaikka, johon saa jopa 16 gigaisen muistikortin. Tällöin kuvia mahtuisi tuhansia.

Minox on muutenkin aivan kuin minikokoinen digikamera. Siinä on kirkas LED-salama, jolla tuskin on käyttöä ihan niissä jännittävimmillä  keikoilla. Minoxissa on myös 1,5 tuuman LCD-näyttö joka on resoluutioltaan 480 x 240 pikseliä. Kamera on kokonaisuudessaan kevyt ja huomaamaton, mutta onko yhtä näkymätön kuin vakoilukynä? Kamera on kuitenkin niin pieni, että se mahtuu jokaiseen kouraan.

Share.

5 kommenttia

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.