Bluetooth Laser Virtual Näppäimistö, maailman ohuin

8


Eikö sinulle riitä ohuimmatkaan näppäimistöt? Vai onko naputus kerrassaan sietämätöntä? Ei hätää. Lasernäppäimistö on niin ohut kun voi, eikä ärsyttävää naputusta kuulu.

Bluetooth Laser Virtual Keyboart on tyylikäs idea niille, jotka vaativat näppäimistöltä äärinmäistä ohuutta ja hiljaisuutta. Itse laite asetetaan pöydälle, laite heijastaa lasernäppäimistön pöytään. Sensorit tunnistavat kun ”painat” näppäintä.

Näppäimistössä 63 näppäintä, kirjoitusnopeus sama kuin normaaleissa näppäimistössä. Laite on yhteydessä tietokoneeseen langattomasti Bluetoothin kautta.
Hinta: $ 159.99 ( 125 € )

Lähde: thinkgeek.com

Share.

8 kommenttia

  1. Huhhuh, toi on jo älytöntä! Tollanen olis kiva saada, mutta hinta aika suolainen rahoihini nähden :/ Joskus tollaseen vois jopa investoidakkin, mutta ehkä normi näppäimistö on vielä hieman kätevämpi. Ja toisaatla taas en usko että tuollaisella on muutenkaan kauhean nopeaa kirjoittaa, tai ainakin vaatii hirveästi totuttelua.

    • Olet oikeassa, ei tällaisella mitään romaaneja kirjoitella. Tuo on tuollaista turhaa hifiestelyä ja rahojen tuhlaamista. Toisaalta aina olisi mukava kokeilla kaikkea, mutta pätkäaikaiseen käyttöön ei lasernäppäimistö todellakaan sovellu.

  2. Paluuviite: Light Touch -interaktiivinen projektori on kuin suoraan scifi-fantasiaelokuvasta! - Vempaimia.Net

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.